menu

Wie is wie ?

Luc Hegge - Hegge NV

Bosstraat 131
3930 Hamont-Achel
België
Tel.: +32 11 44 04 20
Fax: +3211440429
E-mail: info@hegge.be
Website: www.hegge.be
Hegge NV
Hegge vindt zijn oorsprong in een smidse in 1893 in het centrum van Hamont. Thans is de vierde generatie aan het roer op de huidige locatie.
Hegge Invest NV is de holding waaronder Hegge Toelevering NV en Hegge NV ressorteren.
Hegge NV is gespecialiseerd in ramen, deuren en gevelwanden in aluminium en staal en dit van ontwerp tot en met montage. Hegge NV is gecertificeerd om het FAC-keurmerk te dragen.
Hegge Toelevering is actief in plaatverwerking, perswerken, klein-constructie, assemblage, poedercoaten en productie van aluminium spatschermen.
De kracht van Hegge ligt in het meedenken met de klant. Samen met de klant worden voor het onderschrijven van de order de modaliteiten en mogelijkheden besproken.
Een team van specialisten werkt alles zorgvuldig uit en zet de details in kaart waardoor de productie zijn taak volgens de klantspecificaties kan uitvoeren.
Een uitgebreid en recent machinepark staat ter beschikking opdat de opdrachten onder de best mogelijke omstandigheden kunnen uitgevoerd worden. Lasers, ponsmachines, afkantbanken, lasrobots, persen… tot en met een zeer recente poedercoatinginstallatie maken deel uit van het indrukwekkende machinepark. Meer dan 500 RAL-kleuren zijn permanent in voorraad.
Of het nu gaat om afkanten van dikker plaatwerk of het lassen van dunner aluminum, onze medewerkers kennen hun vak en bewijzen dit dag na dag.
Als fabrikant van spatschermen uit aluminiumtraanplaat is Hegge Europees marktleider.
Een logistiek magazijn van 1.200 m² beheert alle uitgaande goederen. Elk product is gelabeld en herkenbaar via onder andere een barcode. Een strikt georganiseerd en beheerd magazijn, gekoppeld aan een performant ERP-systeem geeft de mogelijkheden tot een flexibele productiesturing.
Hegge Toelevering is zowel ISO 9001, ISO/TS16949 als Qualicoat Seaside gecertificeerd.