menu

Nieuws

PorteQ lanceert eigen applicatie!

1 April 2021
Het Noord-Limburgse bedrijf PorteQ is heel trots om haar eigen Apport online APP voor te stellen. PorteQ is het geesteskind van Frank Claes en Frank Melkebeke. Zij hebben hun ervaring en kennis gebundeld om deze ontwikkeling te realiseren.
Iedereen kan zich zó een situatie indenken waarbij men iemand toegang tot zijn of haar woning of bedrijf wil verlenen, terwijl men niet thuis is. Denk maar aan de pakjesbezorger, tuinman of huishoudhulp.
De ontwikkeling van een app waarmee iedereen, ook met beperkte voorkennis, via een smartphone zijn poort of deur kan openen, was een hele krachttoer. Toch is PorteQ hierin geslaagd. Waar ter wereld u ook bent, de Apport app maakt via een WiFi, LAN of 4G GSM netwerk verbinding met de Apport door & gate controllers, die op hun beurt uw poort of deur openen.

De Apport app is heel eenvoudig te gebruiken: open de app en bedien uw toepassing via het juiste icoon. U kan personen toelating geven om zelf de app te gebruiken of ze eigenhandig van op afstand toegang verlenen. Dankzij handige widgets bedient u meteen, vanop het startscherm van uw smartphone, uw toegang. Zonder dat u eerst de app hoeft te openen.
Laat poorten automatisch openen en sluiten met vaste tijdschema’s. Of verbind de controller met een codeklavier of een badgelezer en geef zo toegang tot uw huis of bedrijf via een badge of een pincode. Stel verschillende pincodes in voor het personeel, uw kinderen of de huishoudhulp.
Maak een (tijdelijke) code via Apport Online en laat al je online aankopen veilig aanleveren. Wilt u weten wanneer uw pakketje bezorgd wordt of wie er uw woning betreedt? Ontvang dan meldingen op uw smartphone of kijk in de gebruikerslog van de Apport APP. U heeft zelfs de mogelijkheid om de real time status van uw poort op het scherm van uw smartphone te zien. Zo bent u altijd zeker dat uw poort gesloten is!
Extra handig is de 4G door & gate controller in combinatie met handsfree bellen in de auto:
zonder uw handen van het stuur te halen belt u simpelweg uw poort open, veilig en comfortabel!