menu

Nieuws

Immosign+ is verhuisd

3 April 2020
Ons bestuurslid Elke Neeskens heeft op 1 april (?!) haar intrek genomen in een nieuw kantoor. Van harte proficiat, Elke!
We lazen hierover het onderstaande verslag in 'Made in Limburg':

Immosign+, het vastgoedkantoor dat 2 jaar geleden werd opgericht door Elke Neeskens, is op 1 april verhuisd naar een nieuwe vestiging in Bocholt. “En daar ben ik enorm fier op”, aldus de ondernemer, die in 2018 werd uitgeroepen tot Vastgoedbelofte van het Jaar.

Elke Neeskens waagde begin 2018 de stap naar het ondernemerschap met de start van Immosign+, een immobiliënkantoor in Bocholt. Enkele maanden later werd ze in de sector al genoemd als een opkomend talent, wat haar de titel van Vastgoedbelofte van het Jaar opleverde. En terecht, zo blijkt nu, want Immosign+ is flink gegroeid.

“Dat maakte het noodzakelijk om naar een nieuw en vooral groter pand te verhuizen”, aldus Elke Neeskens. “We hebben deze week onze intrek genomen in de Dorpsstraat in Bocholt. Het resultaat van de groei die we hebben kunnen verwezenlijken.”

De nieuwe start wordt niet afgeremd door het coronavirus. “Inderdaad, want zelfs in deze bizarre tijden werken wij door via een online systeem, waardoor we een uitstekende service kunnen blijven leveren.”

Immosign+ doet ook mee aan actie waarbij diverse opbeurende spreuken op de etalages van handelszaken in Bocholt zijn aangebracht. “Als we de medemensen hiermee een hart onder de riem kunnen steken, doen we dat met veel plezier”, besluit Elke Neeskens.
Immosign+ is verhuisd