menu

Nieuws

Werken Hamonterweg

13 Augustus 2018
Deze week zijn de werken op de Hamonterweg en Bosstraat weer van start gegaan. APK werkt momenteel aan het kruispunt van de Bosstraat met de Industrieweg aan de nutsleidingen. Zodra dit kruispunt klaar is, naar verwachting vanaf donderdag 16 augustus, starten we met werkzaamheden aan het kruispunt met de Militaire Dijk.

De zuidelijke helft van het kruispunt (kant industriezone) wordt dan aangepakt en opnieuw opgebouwd. Tijdens deze werken, die tot eind augustus duren, is er via dit kruispunt geen toegang tot het industrieterrein. Alle verkeer moet via de Nijverheidsstraat of de Industrieweg van en naar de industriezone rijden. Doorgaand verkeer op de Bosstraat blijft wel mogelijk in de richting van Hamont.

De heraanleg van het kruispunt met de Militaire Dijk is naar voor geschoven in de planning. Door het kruispunt nu al te vernieuwen, zal de Militaire Dijk vanaf begin september weer bereikbaar zijn en kan dit kruispunt in het verdere project dienen als vaste toegang tot de industriezone.