menu

Activiteiten

NOHA Bedrijfsbezoek voorjaar 2016

Deze editie hebben we gekozen om even onze gemeentegrens over te steken en een bezoek te brengen aan drie bedrijven namelijk aan ALMO, Woodcreations en Carwash Club. Deze drie bedrijven liggen samen op de kop van het industrieterrein Heikesveld als je van Neerpelt richting Hamont-Achel rijdt.

ALMO woodproducts is het houtverwerkend bedrijf van Albert Heesakker, dat zich gespecialiseerd heeft in de toelevering van CNC draai- en freeswerk in hoofdzaak voor de meubelindustrie. Na onze bezoeken aan Simons en Feyen metaalbewerking vorig jaar kunnen we nu een variant bekijken in de houtbewerking.

Woodcreations is een woon- en interieur winkel voor de consument gerund door Monique Heesakker en Sam van Hove waar ook eindproducten van ALMO aan hun Nederlands en Belgisch cliënteel verkocht worden.

Als afsluiter gaan we de Carwash Club bezoeken van Johan en Sonja Maesen. Jullie zullen versteld staan van de techniek achter deze installatie. De opvang, de meng- en de zuiveringsinstallatie zijn zeker het bekijken waard. Je moest eens weten wat er allemaal niet zichtbaar in de grond zit. Als toemaatje krijgen alle deelnemers een gratis wasbeurt aangeboden om de kwaliteit van deze wasstraat zelf te beoordelen. Tevens worden we nog in de gelegenheid gesteld om een speciaal voordeel autowaspakket aan te kopen.

18.30u
Ontvangst

19.00u
Start met de rondleiding in twee groepen bij Almo Woodproducts en Carwash Club

20.00u
De groepen wisselen van locatie en hebben tussen de twee rondleidingen de gelegenheid tot bezoek aan Woodcreations.

21.00u
We beëindigen de rondleidingen bij Woodcreations waar we uitleg krijgen over de mogelijkheden van dit bedrijf. Aansluitend wordt ons op deze locatie een hapje & drankje aangeboden.

Inschrijving
Voor 26 april 2016 om een vlotte organisatie te garanderen.

NOHA evenementen
Wanneer?
28-04-2016
Voor wie?
Iedereen
inschrijven