menu

Activiteiten

NOHA netwerkt met 13 andere ondernemingsclubs

Netwerken met je lokale collega-ondernemers, we hebben het in 2020 en 2021 veel te weinig kunnen doen. Met de vaccinatiecampagne op de goede weg en de cijfers die dalen, brengt NOHA samen met de overige 13 lokale ondernemingsclubs uit het CLI* - daar graag verandering in.
Op donderdag 26 augustus organiseert het CLI – ondersteund door VKW Limburg – een exclusief zomerevent in de tuin van De Barrier. Dit uitsluitend voor leden van de lokale ondernemersclubs. We bieden jullie die avond een culinair walking dinner met sfeervolle receptie aan. Maar vooral geven we jullie de kans om nog eens te netwerken met je collega-ondernemers uit Hamont-Achel, alsook die van 13 andere ondernemingsclubs. Mis dit unieke netwerkmoment niet en schrijf je snel in!

CLI Zomerevent
Donderdag 26 augustus – 18u30 – De Barrier
De focus zal voornamelijk liggen op netwerken en culinair genieten. Weliswaar voorzien we gedurende een kwartier een korte toelichting door Mark Maesen en Tom Vanham, respectievelijk de nieuwe voorzitter en de CEO van LRM. Zij geven een beknopte visie op het Limburgs ondernemerslandschap post-corona.
Met het bestuur van NOHA zullen we alvast present zijn op dit unieke netwerkmoment van de Limburgse ondernemersclubs. Wij hopen ook jullie daar graag talrijk te ontvangen en komen als club dan ook grotendeels tussen in de deelnamekosten.

Interesse gewekt? Schrijf je dan rechtstreeks in op de website van VKW Limburg:
https://www.vkwlimburg.be/20210826-cli-zomerevent

PROGRAMMA
18u30 Ontvangst met aperitief en hapjes
19u30 Visie op Limburgs ondernemerslandschap door Tom Vanham en Mark Maesen, LRM
19u45 Start walking dinner en netwerkreceptie
23u00 Einde

LOCATIE
De Barrier – Grote Baan 9, 3530 Houthalen-Helchteren

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan uitsluitend voor bedrijven die aangesloten zijn bij 1 van de 14 deelnemende ondernemersclubs uit het CLI.*
Deelnameprijs voor dit event bedraagt 45 euro pp (excl. btw), t.e.m. 2 personen per bedrijf. Leden vanaf de 3e persoon betalen 75 euro pp (excl. btw). Inschrijven – alsook kosteloos annuleren – kan tot en met dinsdag 24 augustus. Wie niet of laattijdig annuleert zullen we een no-show-fee van 45 euro pp (excl. btw) aanrekenen.

*Het CLI – gecoördineerd door VKW Limburg – is de overkoepelende cluster boven 14 Limburgse ondernemingsclubs: BRES – DISTOC – LOC – NOHA – OCB – OCHH – OCL – OCO – OCTH – OGH – OLHZ – TRIOC – VIG – VIP
NOHA evenementen
Wanneer?
26-08-2021
Voor wie?
Enkel voor leden
inschrijven