menu

Activiteiten

Bezoek Residentie Oase Hamont

Beste Noha Leden,

Graag willen we jullie uitnodigen voor een bezoek aan de splinternieuwe “Residentie Oase” te Hamont. In deze residentie zijn een 31-tal assistentie-appartementen voor 65-plussers gelegen, vlak naast het bestaande bejaardentehuis.

Eind 2016 begon de bouw van dit complex, en inmiddels zijn de eerste bewoners hun hedendaagse , ruime en stijlvolle appartement ingetrokken. De woonoppervlakten van de appartementen variëren van 66 tot 136m² en zijn volledig aangepast zodat de senioren er comfortabel en veilig kunnen wonen. Ieder appartement beschikt over een eigen privéterras en/of privétuin. De privacy van de senioren is gegarandeerd, maar tegelijkertijd is er geen plaats voor eenzaamheid gezien de gemeenschappelijke tuin en de 4 ontmoetingsruimtes.

Door de fysieke “koppeling” met het bejaardentehuis en een noodoproepsysteem per appartement is een medische assistentie 24u op 24u mogelijk gemaakt.

Inno Lamers, die met zijn bedrijf zorgde voor de bouw van deze Oase, zal ons met plezier rondleiden in dit complex.

17.45 u ontvangst (inkomhal Oase)
18.00 u korte toelichting en rondleiding
19.30 u netwerkmoment (cafetaria bejaardentehuis)

PARKEREN : Buiten de parkeergarage voor de bewoners zelf, is er niet veel parking ter beschikking naast de residentie. Vandaar is het aanbevolen dat jullie parkeren op het Bernard Kempplein (de parking van den Aldi).Van hieruit moeten jullie enkel de Bosstraat te voet oversteken om de Residentie, links van het bejaardentehuis te bereiken. De ontvangstruimte bevindt op de benedenverdieping, vooraan op de hoek van het complex.

Het echte nieuwe adres van Oase is Augustinessentraat 1 – 2 te Hamont. Er zijn echter weinig tot geen gps-systemen die dit adres al zullen kennen 😊
NOHA evenementen
Waar?
Residentie Oase
Wanneer?
02-04-2019
Hoe laat?
17:45
Voor wie?
Iedereen
Aantal deelnemers
28
Maximum deelnemers
50
inschrijven