menu

Activiteiten

*** Belgian Air Force Days: SOLD OUT ***

Jammer genoeg zijn alle plaatsen plots uitverkocht voor dit event. We zullen met NOHA dus niet kunnen deelnemen...Kolonel Vlieger Stafbrevethouder Geert De Decker, ir, Commandant Vliegbasis Kleine-Brogel nodigt ons van harte uit op de Belgian Air Force Days die plaatsvinden gedurende het tweede weekend van september a.s.

Hij omschrijft het event als volgt:
'Klaar voor de toekomst?', dat is wat wij u graag willen tonen op de BELGIAN AIR FORCE DAYS 2018. Onze luchtmacht is in volle transitie met al zijn capaciteiten om zich voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst. Met de CAYMAN (NH-90) wordt een moderne en zeer performante helikopter ingezet voor zowel land als marine taken, zonder de gekende kustreddingsdienst te vergeten. De ATLAS (A400M) verwachten we zeer binnenkort als onze nieuwe, tactische en strategische transportcapaciteit. Het toestel vervangt de oude vertrouwde C- 130 HERCULES. Ook in de wereld van de op afstand bestuurde vliegtuigen borgt onze luchtmacht zijn opgedane kennis met de instap in een nieuw programma. En tot slot is er de vervanging van ons paradepaardje de F-16. Vanaf 2023 wordt dit topvliegtuig geleidelijk uit de omloop genomen en vervangen door een toestel van een nieuwere generatie.

We staan dus klaar voor de taak die ons morgen wacht. Tijdens deze spectaculaire show willen we u dit en nog veel meer tonen.

Ik ben vereerd uw gastheer te zijn voor deze Luchtmacht Dagen. Geniet van onze basis in al haar professionaliteit en van de spectaculaire voorstellingen die voor u gevlogen worden.

Programma:
09u30 : Ontvangst in de Friend of the Air Force-area met vrije toegang tot de static display area
10u00 : Bijwonen van de opening van de vliegdemonstraties
11u00 : Opening drankenbuffet waar jullie van een glaasje witte wijn, een koel pintje bier, frisdrank of koffie kunnen genieten
12u00 : Barbecue uit het vuistje met aangepaste wijnen
13u30 : Bijwonen van de vliegdemonstraties op de tribune of van het Friends of the Air Force terras met gratis dranken.
19u00 : After party met de deelnemers in hangar 153 (tegen democratische prijzen)


NOHA evenementen
NOHA evenementen
*** Belgian Air Force Days: SOLD OUT ***
*** Belgian Air Force Days: SOLD OUT ***
*** Belgian Air Force Days: SOLD OUT ***
*** Belgian Air Force Days: SOLD OUT ***
*** Belgian Air Force Days: SOLD OUT ***
Waar?
Vliegbasis Kleine-Brogel
Wanneer?
09-09-2018
Hoe laat?
09:30
Voor wie?
Iedereen
Aantal deelnemers
6
inschrijven